Lutja e Ademit, alejhi selam: “O Zoti ynë! Ne e kemi futur veten në gjynah, prandaj, nëse Ti nuk na fal dhe nuk na mëshiron, ne vërtet që do të jemi nga të humburit”. Earaf 23.
– Lutja e Nuhit, alejhi selam: “O Zoti im, falmë mua dhe prindërit e mi, si dhe çdo besimtar, që kërkon strehim në shtëpinë time! Fali të gjithë besimtarët e besimtaret, ndërsa keqbërësve shtoju vetëm shkatërrim!”. Nuh 28.
Hap linkun me poshte dhe lexoit te tjerat

Link

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.