Ka thënë Profeti alejhi selam:
“ Çdo banor i Xhenetit do të shohë edhe vendin e tij në Zjarr (nëse do hynte në të) dhe do të thotë: Nëse Allahu nuk do të më udhëzonte, do të isha në të dhe falënderon. Çdo banor i Zjarrit do të shohë vendin e tij në Xhenet, nëse do të hynte në të dhe do të thotë: Ah, sikur të më udhëzonte Allahu të isha në të dhe kjo është pikëllim për të.”
Saktësoi Albani në Sahih el xhami: 4514

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.