Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona:

Këto janë pamje fotografike se si dukej udhëtimi për në Qabenë e Shenjtë në vitin 1953.

Megjithëse këto fotografi vijnë 60 vjet më parë, pamja ka ndryshuar shumë, kryesisht për shkak të rritjes së numrit të pelegrinëve që duan ta kryejnë Haxhin.

Por ato sërish mbesin mahnitëse, të ngrohta dhe të gjalla.

Shikoji foto ne link me poshte:

KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.