Haxhi Muhamedi është bërë i njohur në Medine, sepse ai tashmë gati katër dekada shfaqet në televizionin saudit, me të njëjtën çallmë të zezë, derisa qëndron në anën e djathtë të safit të parë, menjëherë pas imamit.
Ai thotë se në Arabinë Saudite erdhi në moshën 19 vjeçare, dhe se për 37 vjet punon si hidraulik. Gjatë këtyre viteve vetëm një herë ka udhëtuar në vendin e tij të lindjes, në Afganistan.

Lexo artikullin e plote ne linkun me poshte:

Kliko ketu per ta lexuar > KETU

Klikoni ne reklam per ne, asgje nuk ju kushton! Allahu ju shperblefte!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.