Kapsulat e vajit të peshkut prodhohen nga vajrat dhe yndyra e nxjerrë nga peshqit, kryesisht nga salmoni, sardelet dhe skumbri. Këto vajra dhe yndyra përmbajnë kryesisht acide yndyrore Omgea 3, të cilat janë shumë të rëndësishme për funksionimin siç duhet të organizmit.Keto jane 5 dobite e pabesueshme: 1.Përmirëson shëndetin kardiovaskular
3.Ndihmon në rënien nga pesha, 4.Forcon sistemin imunitar, 5.Shtatzënia, Kjo ishte nje perbmledhje ne pika te shkurta. Artikullin e plote e keni ne linkun me poshte. Allahu subhanehu ue teala ju shperblefte me te mira ne te dy botet. Pasi ta lexoni, shperndajeni qe te perfitojne edhe te tjeret!

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.