Prej shkaqeve që lehtësojnë mësimin përmendësh janë:
1- Puna me dijen.
2- Lënia e gjynaheve.
3- Vazhdueshmëria në leximin e librave.
4- Lutja dhe përgjërimi.
5- Përsëritja e asaj që ke mësuar përmendësh.
6- Falënderimi i Allahut

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.