1- Ka thanë Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem: Kush heshtë, shpëton !

2- Ka thanë Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem: Kush nuk i falenderon njërzit nuk e ka falenderuar Allahun !

3- Ka thanë Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem: Kush mundet prej jush ta ndihmonjë vellaun e tij, le ta ndihmonë atë !

4- Ka thanë Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem: Kush luftone për ta lartesuar fjalën e Allahut ai ka luftuar për hirë të Allahut !

5- Ka thanë Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem: Kush tregon për një të mirë e ka shpërblimin sikur ai qe e punon me të !

6- Ka thanë Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem: Kush vendose një hajmali ne trupin e tij ka bere shirke (IDHUJTARI) !

7-Ka thanë Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem: Kush e ka fjalen e fundit LA ILAHE IL ALLAH do te futet ne Xhenet !

Vëllezër dhe motra të nderuar, mësojin këto 7 hadithe të shkurta, Allahu na mundesoftë me i mësu, dhe me kto me punu, dhe Xhenetin e Allahut azze ue Xhel me e fitu ! Amin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.