(Me lejen e Allahut) 1.Gjethet e zambakut tokesore(ziziphus jujuba)per siher Iben Bazi.Allahu e meshirofte ka then:”Prej ilaçeve per siher,pasi ai te ndodhe dhe ne te njeen koh eshte ilaç i dobishem per njeriun qe nuk mund te kryeje mardhenie seksuale me bashkeshorten e tij,eshte qe njeriu te marre shtate gjethe te zambakut tokesore (qe gjendet ne vendet e nxehta),ti bluaj ato dhe pastaj ti vendos ne ene te cilen do ta mbush me uje te mjaftueshem per larje(gusel).Le te lexoje keto pjese te Kuranit mbi uje: Shiko se cilat ne linkun me poshte:

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.