8 gjëra që kurrë nuk duhet të bëni me stomak bosh

Sipas ekspertëve, duke bërë gjëra të caktuara në stomak bosh mund të ketë efekte të dëmshme në shëndetin tonë. Pirja e ujit të ngrohtë me limon pas ngritjes sigurisht që është e shëndetshme, por ka disa gjëra që nuk duhet të bëni në mëngjes në stomak bosh. Këtu janë 8 zakone të mëngjesit që dëmtojnë shëndetin tonë:
Pirja e kafesë dhe çajit, Pirja e alkoolit, Marrja e ilaçeve të dhimbjeve, Frutave agrume, Puna jasht etj.
Per ta lexuar artikullin e plote kliko ne linkun me poshte

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.