9 SHENJAT që tregojnë se SHEQERI në gjak është i LARTË

Sa herë që ka diçka të gabuar në trupin tonë, ai dërgon sinjale që duhet të njohim. I tillë është rasti i diabetit – në rast të niveleve të sheqerit në gjak për një periudhë të zgjatur, ju mund të përjetoni etje dhe urinë, vizion të paqartë, shërimin e ngadaltë të plagëve dhe një nxitje të shpeshtë për të urinuar.
Glukoza është një lloj sheqeri i pranishëm në gjakun tonë, të cilin qelizat tona përdorin për energji.
Kliko linkun me poshte per ta lexuar te plote

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.