A E Dl SE PSE NUK NDJEN PËRULËSI KUR E LEXON KURANIN

Rrëfehet se imamit, Ahmed ibën Hanbeli, Allahu e mëshiroftë, i erdhi një lajm se një prej nxënësve të tij falet tanë natën dhe e përfundon Kuranin në tërësi deri në agim, e pastaj e fal namazin e sabahut. Imami shprehu dëshirën t’ia mëson atij metodën e meditimit dhe përsiatjes së Kuranit
dhe kur e takoi i tha: Më erdhi një lajmë se ti e vepron një gjë të tillë? – U përgjig]: Po. Imami i tha: …
Lexoje te plote ne linkun me poshte

Kliko ketu > LINK

Nuk te kushton asgje nese: Klikon ne reklam per ne!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.