Çfarë ndodh kur ti mallkon diçka apo dikë? .. I Dërguari i Allahut – lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin mbi të – thotë: “Kur njeriu mallkon ndonjë gjë, mallkimi i tij ngjitet lartë në qiell, por dyert e qiellit i mbyllen, pastaj zbret në tokë dhe i mbyllen edhe dyert e saj, pastaj shkon majtas dhe djathtas, nëse nuk gjen vend kthehet tek ai që u mallkua. Nëse e meriton mallkimin (i shkon atij), e nëse nuk e meriton atë mallkim kthehet tek ai që mallkoi” .. (Hasen li ghajrihi. “Sahihut terghib” (2792). .. Për të lexuar më shumë, ju ftojmë të klikoni në linkun që do të ju sjellim pak më poshtë: Klikojeni:

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.