Muhammedi, paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të, ka thënë:

“Allahu e krijoi dheun ditën e shtunë,

– ditën e dielë nga dheu krijoi kodrat,

– ditën e hënë, krijoi pemët,

– ditën e martë, e krijoi të urryerën,

– ditën e mërkurë, krijoi dritën,

– ditën e enjte, i krijoi gjallesat,

– ndërsa Ademin e krijoi në orën e fundit të ditës së xhuma, mes ikindisë dhe akshamit.”

/ Transmeton Muslimi 4/2149 /

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.