Pyetja: Jam një vajzë gjashtëmbëdhjetë vjeçare dhe para një kohe një djalosh fetar kërkoi të martohet me mua. Ai në fakt është muezin në një xhami, megjithatë unë e refuzova. A jam mëkatare për këtë refuzim edhe pse ai është besimtar, prej atyre që janë të përpiktë në kryerjen e obligimeve fetare? Përgjigje: Falënderimi i takon Allahut. Nëse nuk dëshiron të martohesh me ndonjë person, edhe nëse është besimtar i mirë atehere …
Per ta lexuar lajmin e plote kliko linkun me posht !!
Kliko reklamen per ne !!

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.