Esselamu alejkum ue rahmetullahi ue bereketuhu. Portali ynë ju paraqet videon e radhës huazuar nga youtube, ku flitet për ” A ka ndonjë veprim në marrëdhënie seksuale e cila është haram? ” .. Ku shpresojmë që të ndikojmë në të mirë dhe në hajr nëpërmjet këtij postimi, njëashtu e lusim Allahun (subhanehu we teala) që t’i shpërblen të gjithë ata që e shpërndajnë, ata që e shikojnë, dhe që e praktikojnë – AMIN .. — Për ta shikuar videon, ju ftojmë që të klikoni në linkun që do të ju sjellim vetëm pak më poshtë. Klikojeni!

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.