A Kam Sevape Kur Ju Jap Të Varfërve Të Holla Por Ata I Shfrytzojn Në Haram ?

Video ligjeratë e shkurtër nga hoxha i nderuar nga Kosova Dr. Shefqet Krasniqi i cili në këtë video do të përgjigjet reth një teme e cila ka të bëj me dhënjen e sadakas. Nje gje qe ndodh shume dhe nuk e dime me se kush ka nevoje dhe kush nuk na. Dhe sevapet tona a jane te njejta edhe nese ja japim ndokujt te cilit nu ka nevoje. A kam sevape kur ju jap të varfërve të holla por ata i shfrytzojn në haram ?
Shiko videon me poshte, klikoni ne linke:

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.