A lejohet me bë vorrin me beton?
Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë ku e lusim Allahun që të kemi dobi nga kjo që e dëgjojmë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Sabit Gashi thotë: A lejohet me bë vorrin me beton?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni ne linkun më poshtë:

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.