A lejohet ta vendosim Kuranin në tokë apo mbi sexhade? Eshtë pyetur shejh Abdullah ibn Xhibrin (Allahu e mëshiroftë): Cfarë gjykimi ka të vendosësh Kur’anin në tokë apo në sexhade? Përgjigje: Eshtë më mirë të vendoset në një vend të lartë në mënyrë që të plotësohet lartësimi i tij si në aspektin fizik dhe në atë kuptimor. Allahu i Lartësuar ka thënë: …
Per te lexuar artikullin e plote, e keni ne linkun pak me poshte:

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.