Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, A lejohet te bësh dua shqip në sexhde?

Kliko ne link me poshte per ta ndegjuar videon:

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.