A mund të më thoni se çdo të thotë fjala SEXHDE?

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Abil Veseli thotë: A mund të më thoni se çdo të thotë fjala SEXHDE?

, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë:

link

Esselam alejkum ue rahmetullahi ue berekatuhu, klikoni ne reklam qe shfaqet larte ketij teksi, per te na ndihmuar sado pak In’shaa’Allah! faleminderit, Zoti ju shperblefte! 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.