E falënderoj Allahun e Madhëruar, Krijuesin e botëve, vepruesin e asaj që Ai do, Atë që kur gjykon për ndonjë çështje vetëm i thotë bëhu dhe ajo bëhet. Dëshmoj se nuk ka të adhuruar me meritë pos Allahut, të vetmit tek i Cili drejtohen zemrat e njësuesve dhe dëshmoj për Muhamedin sal-l Allahu alejhi ve sel-lem se është rob dhe i Dërguari i fundit, i cili në lutjet e tij shpeshherë përsëriste fjalët: “O ndryshues i zemrave, forcoje zemrën time në fenë tende!” Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë edhe mbi familjen e tij, mbi shokët dhe pasuesit e tij deri në Ditën e Gjykimit.

Per ta lexuar artikullin e plote, klikoni ne linke me poshte:

link

Esselam alejkum ue rahmetullahi ue berekatuhu, klikoni ne reklam qe shfaqet larte ketij teksi, per te na ndihmuar sado pak faleminderit, Zoti ju shperblefte! 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.