A e dini se kripa mund të përdoret në shumë mënyra të ndryshme në shtëpinë tuaj, nga pasurimi i shijes së ushqimeve tuaja deri te pastrimi i borës nga rruga juaj? Është e dobishme për mjekësinë pasi ruan ujin në trup kur konsumohet dhe kështu parandalon dehidrimin.
Megjithatë, kjo nuk është përdorimi i saj i vetëm. Kripa mund të jetë një nga aleatët më të dobishëm në shtëpinë tuaj, madje edhe jashtë kuzhinës.

Per te vazhduar kliko ne link me poshte, dhe ne reklam per ne!

KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.