Buzëqeshja e të voglit Muhamed është një simbol i shpresës. I ashtuquajturi fëmija i Skocisë, jetimi i bukur afgan mbërriti në Glasgow në shkurt të vitit 2014, pasi kishte pësuar lëndime të tmerrshme të fytyrës në një shpërthim gazi. Babai i tij, nëna, dhe vëllezërit e tij vdiqën në atë aksidentin në banesën e familjes në Pakistan, ku ata kishin ikur nga shtëpia e tyre e shkatërruar nga lufta, në Afganistan.
Lexoje te plote ne linkun me poshte:

KLIKO KETU

kliko ne reklame per ne, Allahu ju shperblefte!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.