Aleksandri i kthyer në Islam u rrit në një familje komuniste në ish-Jugosllavi dhe mbeti në Bosnje pas shpërbërjes së Jugosllavisë. Ai është një aktor që jeton dhe punon në Sarajevë, kryeqytet i Bosnjës dhe Hercegovinës dhe kjo intervistë është bërë gjatë vizitës së Eddie në Bosnjë disa muaj më parë. Aleksandri flet për …
Lexoje te plote ne linkun me poshte
kliko ne reklame

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.