Allahu do të vetmohet me mëkatarin e penduar në ditën e gjykimit
—— —– Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga hoxha i nderuar Muharem Ismaili ku në videon e më poshtme hoxha i nderuar Muharem Ismaili flet për temën: “Allahu do të vetmohet me mëkatarin e penduar në ditën e gjykimit”
, ku e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që ta mëshiron dhe shpërblen me Xhenet për ta shikuar klikoni linkun më poshtë:

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.