1200 persona në Filipine pranojnë islamin përnjëherë, kjo eshte knaqesi kur i she duke e pranuar Islamin,

Allahun e lusim qe te na udhezon, islamin ne zemer dhe veper te na dashuron, prej gabimeve te na largon, dhe te gjithve ne Xhenetet e Tij te na bashkon!

Vellezer dhe motra, per ta shikuar videon ju ftojm qe te klikoni ne link me poshte:

Klikoni ketu > LINK

Me te vertet asgje nuk te kushton ty, kliko ne rekalm per ne!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.