Kisha katolike e peshkopit lindor Eustolio dhe At Jun e përqafoi Islamin me 13 anëtarë të kishës. Shumë njerëz pothuaj çdo ditë e pranojnë islamin dhe i binden Allahut të Lartësuar!

Klikoni mbi reklam per ne..

Shihni fotot e rastit në fjalë:

Shihe edhe foton tjeter me poshte..

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.