2000 hafëzllarë nga Turqia kryejnë Umren.

Ne si staf, kemi për qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë informacione dhe dije të dobishme rreth fesë Islame por gjithsesi se kemi edhe harxhime të shumta, kështu që ju lutemi që pasi të dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këtij teksti sepse ashtu ne do t’i mbulojmë harxhimet tona dhe do të jemi në gjendje të vazhdojmë që të ju sjellim ende informacione me lejen e Allahut azze ue xhel. Allahu ju shpërbleftë me të mira në të dy botët. Për ta parë videon kliko në linkun që u kemi sjellur vetë pak më poshtë!

Video e pare-> Kliko ketu per ta ndjek videon

Klikoni per ta shikuar edhe videon e dyte!

Video e dyte

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.