Abdullah ibën Omeri, radijallahu anhuma, na tregon se Pejgamberi, sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem, thotë:
“Ai që fal namazin e sabahut është nën garancinë e Allahut, të Bekuar dhe Lartësuar, andaj mos e dëmtoni këtë garanci të Allahut, të Bekuar dhe Lartësuar, sepse ai që e: Lexo artikullin e plote ne link me poshte:

KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.