Ne si staf, kemi për qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë informacione dhe dije të dobishme rreth fesë Islame por gjithsesi se kemi edhe harxhime të shumta, kështu që ju lutemi që pasi të dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këtij teksti sepse ashtu ne do t’i mbulojmë harxhimet tona dhe do të jemi në gjendje të vazhdojmë që të ju sjellim ende informacione me lejen e Allahut azze ue xhel.

Allahu Ekber: Hoxhë Halili Kastrati nuk ka të ndaluar përseri këtë javë dhuronë baes të re..!

Emocione dhe lote gezimi

E gezofshi banesen e re ????

Familja 9 anetareshe e Enver Sokoli nga fshati Brod i Shterpces behet me banes te re

Shikoje / Shperndaje

Per ta shikuar videon klikoni ne link me poshte:

KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.