Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona:

Ky i moshuar vdiq duke lexuar Librin e Zotit Kur’anin, dhe gishtin e ka tek ajeti 15 i sures Ruum.

“ E ata, të cilët besuan dhe bënë vepra të mira, ata do të jenë të gëzuar në kopshte (të xhennetit).

Njihe Zotin sa je mirë, ta gjesh pranë në vështirësi!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.