“Islami është feja e vetme e drejtë” .. Vladislav Sohim me vite të tëra ishte prift në Kishën Ortodokse Ruse. Gjatë kërkimit të së vërtetës ai u ndriçua nga rrezet e udhëzimit të All-llahut të Gjithëmëshirshëm dhe u bind se besimi i shpallur nga Isai a.s tani i korrespondon vetëm feja Islame. Intervistë me Vladislav Sohin, ish-prift ortodoks rus i cili ka pranuar Islamin. Ju keni qenë një prift ortodoks me vite të tëra, cila ishte arsye që ju e braktisët krishterimin? .. Për ta lexuar artikullin të plotë, ju ftojmë që të klikoni në linkun që do të ju sjellim vetëm pak më poshtë. Klikojeni:

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.