ALLAHU I SHKATËRROFTË: Skandalet e plakave magjistare në Marok, zihen duke bërë magji në varreza (Video) Siç shihet në video, këto gra janë zënë në kryerje e sipër të veprës në fjalë. Lloje të tilla njerëzish ka edhe në viset shqiptare, si psh. Burdushi e shumë të tjerë që janë bashkëpunëtorë të djajve. Në isam, kunshdo që bën magji, ka bërë mëkatin më të madh, pra shirk..Ne si staf, kemi për qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë informacione dhe dije të dobishme rreth fesë Islame por gjithsesi se kemi edhe harxhime të shumta, kështu që ju lutemi që pasi të dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këtij teksti sepse ashtu ne do t’i mbulojmë harxhimet tona dhe do të jemi në gjendje të vazhdojmë që të ju sjellim ende informacione me lejen e Allahut azze ue xhel. Allahu ju shpërbleftë me të mira në të dy botët. Pasi të lexoni lajmet tona, shpërndajini edhe me të tjerët që të përfitojmë sëbashku. Për ta parë videon ose per ta lexuar lajmin kliko në linkun që u kemi sjellur vetë pak më poshtë!

KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.