Argumentat që flasin për ardhjen e Mehdiut dhe zbritjen e Isait alejhi selam

Para disa ditësh kam lexuar një material ku thuhej se besimi i ardhjes së imam Mehdiut është i pasaktë dhe se nuk ka argumente të sakta rreth tij, e njëjta gjë thuhej edhe për rikthimin e Isait alejhi selam, në kohën e fundit para Ditës së Kiametit. A kanë bazë këto mendime dhe sa të sakta dhe të argumentuara fetarisht: kliko me posht

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.