Ka kaluar vetëm pak kohë që kur imami ELvis Naci u bë kryetemë
e diskutimeve pas deklaratës për për gratë dhe tradhtinë bashkëshortore.
Kështu ai është detyruar të japë deklarata të tjera për të sqaruar se në fakt gjtihcka e tha në aspektin poztiv dhe vuri theksin te përkujdesi për familjen. Por çfarë mendimi ka bashkëshortja e tij? Kjo e fundit i ka bërë një surprizë imamit të ftuar në emisionin “n’Kosovë showë”, bashkë me vajzën. Fatma është pyetur për deklaratat e bashkëshortit dhe thotë se burri i saj në radhë të parë i drejtohet gruas së tij kur bën ato deklarata mbi familjen.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.