Pronari i fabrikës “Meka”, Burim Piraj, e cila gjendet në fshatin Plavë të Komunës së Dragashit, në një njoftim në Facebook ka njoftuar se ua ka dhënë punëtorëve që punojnë në kompaninë e tij, pagën e 14-të. E gjithë kjo pasi sipas tij, është arritur për shkak të suksesit të kompanisë që e drejton gjatë vitit 2017, transmeton Telegrafi. “Rroga e 14 u nënshkrua, I falënderoj shumë punëtorët, bashkëpunëtorët dhe në veçanti konsumatorët tanë që kanë qenë përherë pjesë e suksesit! Qoftë paqja dhe bekimi i Zotit mbi të gjithë juve që ju përmenda më lartë dhe mbi popullin Shqiptar në tërësi!”, ka shkruar Piraj në profilin e tij në Facebook. Për të lexuar artikullin e plotë, ju ftojmë që të klikoni në linkun që do të ju sjellim vetëm pak më poshtë. Klikojeni:

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.