#Çdo_thirrës për tek Allahu e ka obligim që të jetë:

• I durueshëm në thirrjen e tij dhe i durueshëm në atë që thërret,
• I durueshëm ndaj atij që e kundërshton thirrjen e tij,
• I durueshëm gjatë shqetësimeve dhe provokimeve

[Shejh Uthejmini, Allahi e mëshiroftë]

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.