“Nese te ben keq nje person i njohur per te keq, arrogance dhe padrejtesi ndaj roberve te Allahut, me mire eshte te mos ia falesh e te marresh te drejten tende, sepse nese ti ia fal, e keqja e tij shtohet.
Mirepo nese peroni qe ka gabuar ndaj teje njihet se nuk gabon, vetem se rralle, dhe se nuk eshte armiqesor, por ajo qe ka ndodhur eshte nje gje e rralle, atehere ne kete rast eshte mire ta falesh. Shembuj te tille jane aksidentet ne trafik, te cilat jane bere shume te shpeshta.

lexo krejt artikullin ne link me poshte!

kliko ketu > LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.