Qendra Rekreative në Holandë u ka rekomanduar njerëzve që t’i bëjnë këto ushtrime tri herë në ditë nga 10 minuta ashtu që t’i largojnë dhimbjet e eshtrave.Me të vërtet se Krijuesi, është që dinë më mirë se ne çfarë është më e dobishme për ne! Falënderimet dhe lavdërimet i takojnë vetëm Allahut [Xhele Shanuhu], salavatet qofshin mbi të dërguarin e Tij Muhammedin (SalAllahu Alejhi ve Selem), familjen e tij, shokët e tij dhe gjithë muslimanëve që ndjekin rrugën e tij deri në Ditën e Gjykimit. Kliko linkun në vazhdim për ta lexuar të plotë.

Kliko ne reklamn!

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.