Cila është vepra me shpërblimin më të madh të përmendur?

Përcillet nga Eus bin Eus se Profeti alejhi selam ka thënë:
“ Ai që në ditën e xhuma, lan kokën dhe trupin e tij, shkon herët në xhami dhe dëgjon hutben që në fillim të saj, afrohet pranë imamit, dëgjon me vëmendje dhe hesht, atëherë për çdo hap që hedh do të marrë shpërblimin e faljes së namazit dhe agjërimit gjatë një viti.”

E saktësoi Albani në: “Sahih et- Tirmidhij”

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.