Cila lutje është më e mira për me na heqë mërzinë, jemi shumë të mërzitur?

Pyetje: Cila lutje është më e mira për me na heqë mërzinë, jemi shumë të mërzitur? Përgjigje: Lavd-falënderimi i takon vetëm Allahut… Jeta në këtë botë është sprovë, prandaj çastet që i përjetojmë këtu mund të jenë të lumtura dhe të gëzueshme por gjithashtu mund të jenë çaste të pikëllimit, të mërzisë dhe të brengave. Allahu …
Lexoje te plote ne linkun me poshte

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.