Cilat janë simptomat kryesore të sihrit për “bllokimin” e shtatzënisë? .. Simptomet kryesore të sihrit per bllokimin e shtatzanisë janë: dhimbje here pas here ne fund te barkut- vezore; nje ves i vazhdueshem pse nuk po muj me mbet shtatzane; andrra me beba duke luajtur dhe duke ju dhene gji; dy tri dit para ciklit nje nervoz shume e madhe dhe ndryshim sjellje; humbja komplet e shpresave per shtatzani; Për të lexuar artikullin e plotë, ju ftojmë që të klikoni në linkun që do të ju sjellim vetëm pak më poshtë. Klikojeni:

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.