I Derguari i Allahut alejhi selam na tregoi rrefimin e njeriut te fundit qe del nga zjarri dhe futet ne Xhennet,dhe diskutimin qe u be midis tij dhe Zotit te tij,si dhe begatite e medha qe ia dhuroi atij. Transmeton Ibn Mesudi r.a. se Muhamedi alejhi selam tha: “Une e di njeriun e fundit qe del nga zjarri dhe i fundit do te futet ne Xhennet,eshte nje njeri qe del nga zjarri duke u zvarritur,dhe Allahu i thote atij: …
Lexoje te plote ne linkun me poshte

Link

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.