Çka don të thotë akideh?

01.Çka don të thotë akideh?

Fjala akideh rrjedh nga folja akade, që në aspektin gjuhësor don të thotë: lidhje, shtrëngim apo bashkim i ndonjë gjëje. Ndërsa në aspektin fetar don të thotë: Besimi i disa gjërave të caktuara me besim të plotë dhe pa kurrfar dyshimi.

Hoxhë Omer Bajrami

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.