Teuhidi i emrave dhe cilësive nënkupton njësimin e Allahut në emrat dhe cilësitë e Tij të cilat janë përmendur në Kur’an dhe Sunet.

Hoxhë Omer Bajrami

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.