Dashuria që pati ky njeri i madh për të vërtetën si dhe oratoria në përcjelljen e saj, të lënë pa fjalë

Gjatë një interviste televizive në moshën 35 vjeçare, dikush nga salla e pyeti: “Muhamed Ali, çfarë keni ndërmend të bëni kur të lini boksin?” “Kur ta lë boksin… Në fakt, do të doja t’ju thoja disa fjalë, që do t’ju bëjnë të mendoni thellë. Jeta është me të vërtetë e shkurtër. Nëse do t’i hiqnit udhëtimet, gjumin, shkollën, argëtimin, mund të ketë gjasa t’ju rezultojë se gjysmën e kohës s’keni bërë asgjë.
Lexo artikullin e plote ne linkun me poshte:

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.