Abdurrahmani ishte një djalë i ri 16 vjeçar libanez i cili vdiq gjatë hutbes së xhumas. Një djalosh i shëndoshë që i kishte kushtuar pjesën më të madhe të jetës së tij. Mësimit përmendësh të librit të Allahut dhe studimin e fesë së Tij. Ky tregim njëherish na e kujton natyrën e shkurtër të kësaj jete.

Babai i tij me krenari e shikonte ndërsa djali i tij u ngjit në mimber. Për atë dhe shum të tjerë besonin se ky ishte fillimi i një udhëtimi të gjatë në ligjërata për Abdurrahmanin. Por ata nuk e dinin se këto ishin hapat e fundit që ai do të merrte në këtë botë para se zemra e tij të ndalte rrahjen. Abdulrahmani vdiq duke e studiuar fen dhe duke kryer:

Per ta lexuar te gjithe artikullin klikoni ne link me poshte:

KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.