Do ti hapen dyert e Xhennetit atij që thotë…

Ka thënë Profeti alejhi selam:…
“ Çdo njëri prej jush që merr abdes mirë, apo në mënyrë të plotë dhe më pas thotë:…

Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime..

kështu që ju lutemi pasi ta lexoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona:

Për të lexuar artikullin e plote mund të  klikoni ne link me poshte:

Allahu ju shperblefte.

 

 

 

 

KLIKO KËTU!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.