Imam Kalbaani – ish Imam i Qabes, në një konferencë në Londër e tregoi këtë ngjarje mahnitëse: Si fëmij, ai ishtë një djalë i pabindur dhe kështu ai e bëntë nënën e tij shume nervoze. Por nëna e tij (Allahu e mëshiroftë) ishtë një besimtare shumë e mirë dhe e dinte
fuqinë e lutjes (duasë). Ajo e bëri shprehi që, cdo herë që ishte e hidhëruar me djalin
e saj, do e thoshte këtë dua:

Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona :

KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.