Transmetohet se Pejgamberi (Sal-lAllahu ‘alejhi ue sel-lem) për nipat e tij, Hasanin dhe Husejnin, bënte këtë lutje: أُعِيذُكُمَا بِكَلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَامَّةٍ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّةٍ .. U’idhukuma bi kelimatil-lahit-támmeh, min kul-li shejtanin ve hámmeh, ve min kul-li ‘ajnin ve lámeh .. Lus All-llahun që t`ju mbrojë me fjalët e tija të plota nga çdo shejtan, nga çdo dyshim (e keqe) i tij dhe prej çdo syri të keq. Hadithin e transmeton Imam Buhariu 4/119 .. Nëse dëshironi që duanë e lartëpërmendur ta mësoni edhe me audio, që pastaj t’ua lexoni fëmijëve tuaj, do ua sjellim në linkun e mëposhtëm me lejen e Allahut azze ue xhel.

Klikoni ne reklam!

 

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.